1 קולים את הפלפלים על הלהבה הגלויה של הגז, מקלפים ומסננים מנוזלים מיותרים.
2 מכינים בצד צלחת עם קמח וקערה עם ביצים טרופות.
3 מערבבים את הגבינות עם הביצה, הלחם והפלפל השחור וממלאים את הפלפלים. מגלגלים מיד כל פלפל שמולא בקמח, כך שיצופה מכל צדדיו. מניחים בצד.
4 מחממים מחבת עם שמן (לא עמוק, אבל לא מעט מדי). טובלים את הפלפלים בביצה ומטגנים משני הצדדים (כמו שניצל).
* אפשר לוותר על שלב הטיגון האחרון ולאפות את הפלפלים בתנור ללא ציפוי, אך עם מעט שמן זית ופנקו (פירורי לחם יפניים גסים) מעל -ב-180 מעלות עד שהם מזהיבים, כחצי שעה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!