המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה. 2 חותכים את חזה העוף לקוביות ומעבירים לקערה. 3 מוסיפים לקערה את הקמח ומערבבים היטב עד שכל הקוביות מצופות מכל הכיוונים. 4 טורפים בקערה נפרדת ביצה וחרדל. 5 מכניסים לקערה נוספת פירורי פנקו ואת כל יתר התבלינים, ומערבבים. 6 מנערים את קוביות העוף מעודפי הקמח וטובלים אותן בביצה. מעבירים לקערת הפנקו מצפים היטב מכל הצדדים. 7 מניחים את הנאגטס בתבנית המרופדת, מזלפים מלמעלה מעט שמן זית ואופים כ-20 דקות (זהירות לא לייבש אותם בתנור). בקרו בבלוג של שרית - Misspetel נאגטס עוף בתנור. זהירות לא לייבש בתנור | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |