המצרכים (12 מנות):
למלית השוקולד:
למרנג הדבש:
אופן ההכנה:1 למלית שוקולד: ממיסים יחד במיקרוגל את חומרי המלית ומערבבים עד לקבלת קרם חלק. מצננים מעט ומחלקים בין הקלתיות. מקררים לשעה עד להתייצבות. 2 למרנג הדבש: מניחים קערת מיקסר חסינת חום על גבי בן מארי וטורפים ברציפות במטרפה את כל חומרי המרנג כמה דקות, עד שהסוכר נמס ומתקבלת קציפה בהירה וחמימה למגע שמכפילה את נפחה. 3 מעבירים את הקערה למיקסר ומקציפים כ-6-8 דקות עד לקבלת למרנג יציב. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם צנתר חלק של 1-1 וחצי ס"מ ומזלפים תלוליות מרנג גדולות בכל קלתית. אם רוצים צורבים קלות בברנר לפני ההגשה. >> לכל המתכונים* ניתן להמיר את השמנת המתוקה במתכון בקרם קוקוס או בשמנת צמחית לקבלת קינוח פרווה. >> לבלוג של ענבל - פיית העוגיות |