לחם שום שגם ילדים אוהביםמי שאומר שילדים לא אוהבים שום כנראה מעולם לא נתן לילדים שלו לטעום לחם שום כמו שצריך. מה זה כמו שצריך? כזה שפונק בכמות יפה של חמאה, בקצת פסטו (מה שהם לא יודעים לא יזיק להם) ובמוצרלה מותכת, לפינאלה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 24/03/20 07:11
צילום: שרית נובק, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופציונלי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 חותכים את הלחם לקוביות, אבל לא עד הסוף - משאירים את הבסיס מחובר (חותכים בסכין עד שמרגישים את הבסיס ואז עוצרים. אם מעדיפים פרוסות, זה גם בסדר). 3 מערבבים ביחד חמאה, פסטו ושום. 4 מורחים את ממרח החמאה בתוך כל החריצים, מכל הכיוונים של הקוביות. 5 חותכים את המוצרלה למלבנים קטנים שיתאימו בגודל לקוביות של הלחם, ותוחבים אותם בחריצים מכל הכיוונים. 6 עוטפים את הלחם ברדיד אלומיניום (או נייר אפייה ואז רדיד אלומיניום) ומכניסים לתנור לכחצי שעה במקרה של כיכר לחם ו-20 דקות במקרה של בגט. 7 מוציאים, פותחים בזהירות את רדיד האלומיניום ומגישים מיד. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel * אפשר לפזר פטרוזיליה, עירית או בצל ירוק קצוצים, אבל זה מושלם גם בלי.
|