1 מחממים תנור ל-175 מעלות, חום עליון-תחתון.
2 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף תפוח. מוסיפים את הנוזלים (שמן, מים רותחים) בזרם דק.
3 מוסיפים את החומרים היבשים (קמח, אבקת שוקולית וקקאו) ומערבלים עד לקבלת בלילה אחידה (לא יותר מזה, אחרת תתקבל עוגה דחוסה). מעבירים לתבנית משומנת.
4 אופים את העוגה 30-35 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
5 בזמן שהעוגה בתנור מכינים גנאש: שמים את שני סוגי השוקולד בקערה. מרתיחים את השמנת המתוקה בקלחת ושופכים על השוקולד. ממתינים דקה ומערבבים לקבלת גנאש חלק ויפה.
6 כשהעוגה מוכנה חותכים ריבועים בעזרת סכין ומוזגים את הגנאש, כך שיחלחל פנימה.
7 מפזרים סוכריות שאוהבים ומגישים.
לעוד מתכונים מטריפים של חנושה
בתיאבון!