1 מתחילים עם רוטב הטריאקי: מניחים בסיר קטן את כל מרכיבי הרוטב חוץ מהקורנפלור וכף המים ומבשלים עד שהסוכר נמס כולו. מערבבים בצלוחית את הקורנפלור ואת המים היטב לתערובת ללא גושים, מוסיפים לסיר ומבשלים עד שהרוטב מתעבה מעט. מצננים.
2 ממשיכים עם הרוטב לסלט: מוסיפים ל-6 כפות מרוטב הטריאקי המצונן את השום הכתוש, הג'ינג'ר והבצל הירוק ומערבבים היטב (את שאר רוטב הטריאקי שומרים במקרר לשימוש עתידי).
3 חותכים את חזה העוף לרצועות וצולים אותן במחבת על אש גבוהה עם שמן זית, מלח גס ופלפל שחור במשך כ-4 דקות.
4 מערבבים את הקולרבי, הגזר והמלפפונים בקערת הגשה, מוסיפים את נתחי החזה עוף, יוצקים את הרוטב ומפזרים מעל שומשום ושבבי בוטנים לפי הטעם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!