המצרכים :לתבנית קוטר 24 ס"מ:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 חותכים כמה פרוסות זוקני ושומרים לטובת קישוט על גבי הפשטידה לפני האפייה. 3 מגרדים את כל שאר הזוקיני על החלק הגדול בפומפייה, ומעבירים לקערה (אם מכינים עם זוקיני אין צורך בסינון או סחיטה, אם מכינים עם קישואים - כדאי לסחוט).
4 מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח והשמן. מפוררים את גבינת הפטה ומערבבים היטב. 5 מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת, מקשטים בפרוסות הזוקיני, ומכניסים לתנור. 6 אופים כ-60 דקות או עד הזהבה. * מגישים לצד ירקות טריים ויוגורט יווני קר. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ![]() בתיאבון! * המתכון פורסם לראשונה ביולי 2020 ![]() | ![]() |