1 פורסים על משטח נח לעבודה עלה פילו ומברישים בחמאה מומסת.
2 מניחים מעליו עלה נוסף ומברישים גם אותו.
3 אוספים ביחד את העלים עם הידיים כמו אקורדיון, כך שמתקבלת מן צורת מניפה ארוכה (כווצ'וץ עדין), מגלגלים את העלים לצורת שבלול ומניחים במרכז התבנית.
4 חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו וכל פעם עוטפים את העלים במרכז עוד, ממשיכים את תנועת הספירלה של העלים עד שהתבנית מלאה.
5 מחממים תנור ל-175 מעלות.
ביוונית קוראים לו soufra | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
5 מברישים שוב את העלים בחמאה מומסת ואופים בתנור למשך 15-20 דקות עד הזהבה קלה.
6 בינתיים טורפים היטב את מצרכי המילוי מלבד לאוכמניות.
7 אחרי שהמאפה מזהיב, מוציאים אותו מהתנור ויוצקים את בלילת המילוי מעל כל העלים. מפזרים את האוכמניות ומחזירים לאפייה נוספת בתנור לעוד 30 דקות.
מוציאים ומגישים חמים.
סופרה - מאפה פילו יווני מתוק עם לימון ואוכמניות | צילום:
קרן אגם, mako אוכל