1 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
2 מערבבים במיקסר עם וו לישה את החומרים היבשים, מוסיפים מים ושמן, ממשיכים לערבב עוד כ-5 דקות.
3 מוציאים את הבצק למשטח עבודה, מחלקים ל-2 לחמים או יותר, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מכסים ונותנים להם לתפוח במשך חצי שעה.
4 מכניסים את התבנית לתנור החם ואופים במשך חצי שעה.
* על מנת לקבל קרום קשה ופריך, לפני שמכניסים את הלחמים לתנור משפריצים עליהם מעט מים.
* חשוב: הבצק צריך להיות נוזלי, כך שבהתחלה תהיה הרגשה שחסר קמח. צריך ללוש אותו לפחות 8 דקות עד שהוא מתחיל לייצר "חוטים" והוא לא נדבק לידיים. אם בסוף התהליך הוא עדיין נוזלי מדי, אפשר להוסיף כף או שתיים קמח ולא יותר. שימו לב, זה בלתי אפשרי לעשות בצק קשה מדי (בגלל יותר מדי קמח) ואז להוסיף מים לריכוך.
* אם אתם לא לחוצים על הזמן, הכי טוב להכין בצק מראש בערב לשים אותו ללילה במקרר. אם אין כזאת אפשרות, תנו לו חצי שעה (מינימום) של תפיחה במקום חמים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!