עוגיות חמאה שוקולדיות על מקלבמקום סתם עוגייה - מכינים עוגייה בצורת פרח, וכדי להשלים את האפקט מוסיפים מקל, שישמש כגבעול. מחפשים מה לעשות עם הילדים בקיץ? בדיוק את זה!![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :ל-70 עוגיות קטנות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מקציפים במיקסר את החמאה, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית, כ-3-4 דקות. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף. 3 מוסיפים את הקמח והשוקולית ומערבבים בעדינות עד להטמעה. 4 מכניסים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב. 5 מסדרים את המקלות באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מזלפים עיגולים על קצה המקלות ומצמידים סוכרייה באמצע כל עיגול. ![]() 6 אופים כ-10 דקות, מצננים ומגישים. לבלוג של שרית - מיס פטל ![]() ![]() | ![]() |