המצרכים :
אופן ההכנה:1 מניחים בסיר נמוך ורחב (סוטאז') 3 כפות שמן זית ואת הבצל הקצוץ, מטגנים כ-3 דקות ומוסיפים את הבשר הטחון, המלח, הפלפל, הפפריקה והאורגנו. מערבבים כ-5 דקות ותוך כדי מפוררים את הבשר הטחון. מוסיפים את חבילת הפתיתים ואת הירקות ומערבבים יחד שתי דקות נוספות. 2 מערבבים כוס אחת מהמים עם אבקת המרק, ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את 2.5 כוסות המים הנותרות. מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 15-20 דקות. 3 לאחר הבישול משאירים את הסיר מכוסה לעוד 5 דקות. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל >> בפעם הקודמת הכנו סירות תפוחי אדמה במילוי גבינות>> מצאנו את הכריך הכי טוב בארץ, סתם שתדעו |