המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? מלמעלה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל2 מגררים דק את הקישואים והבצל וסוחטים היטב מנוזלים. 3 מכניסים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים: פתיתים, שמן, ביצים, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים היטב. 4 שופכים לתבנית 24 עגולה משומנת ואופים 30-35 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה מעט מלמעלה (זהירות לא להזהיב יותר מדי, קישואים שרופים זה לא טעים). |