המצרכים :
לתיבול:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. ![]() 2 חותכים את כל הפטריות ל-4, קוצצים דק את הבצל וכותשים את השום. 3 מניחים את שקית הקוקי מעל תבנית וממלאים אותה בכל החומרים. מוסיפים את המים ואת מרכיבי התיבול. סוגרים היטב את השקית ומערבבים את כל החומרים (לא חייבים לחורר את השקית). ![]() ![]() 4 מכניסים לתנור ואופים במשך שעה. 5 מוציאים מהשקית ומגישים. בתאבון. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() | ![]() |