1 מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, המלח ואבקת האפייה.
2 מוסיפים שמן זית, יוגורט וביצה. לשים כ-2-3 דקות או עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. מכסים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה.
3 מחממים תנור ל-180 מעלות.
4 מכינים את המלית: מערבבים בקערה את שני סוגי הגבינה.
5 מרדדים את הבצק וקורצים ממנו 20 עיגולים, ממלאים בכפית גבינה. סוגרים לחצי עיגול ומהדקים קצוות. מברישים בביצה ומפזרים שומשום.6. אופים כ-25 דקות עד שהבורקסים זהובים גם בתחתית.