1 טורפים את חומרי הבלילה. אם משתמשים במקל וניל, מגרדים את תוכנו לתוך הבלילה.
2 פורסים את המאפים לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בשכבה עם חפיפה קלה בין פרוסה לפרוסה בתבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים מעל את הבלילה. מניחים צלחת או תבנית מעל (כדי שהלחם יהיה שקוע כולו בבלילה) ומשהים כשעה עד שרוב הבלילה נספגת בלחם. מסלקים את המשקולת.
3 מחממים תנור ל-160 מעלות.
4 אופים כ-40 דקות עד הזהבה. חותכים למנות בגודל 6×9 ס"מ ומגישים חם.
לפני ההגשה: מפזרים אבקת סוכר וקינמון על המנות האישיות ומגישים עם קרם פרש או שמנת חמוצה ליד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!