עוגיות שיבולת שועלבדרך כלל בימי חמישי אנחנו חושבים מה להכין לסוף השבוע, ונותנים לדמיון להתפרע. השבוע אנחנו רק מאחלים לעצמנו קצת שקט ושלווה, ועוגיות שיבולת שועל קלאסיות פריכות וטובות הן בדיוק מה שאנחנו צריכים איתנו![]()
צילום: PhoebeG, ShutterStock
|
המצרכים :ל-24 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי. 2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה סוכר לבן, סוכר חום וחמאה עד הקרמה. מוסיפים את הביצים ומערבבים. 3 מוסיפים קמח, אבקת אפייה וקינמון ומערבבים. 4 לבסוף מוסיפים שיבולת שועל ומלח ומערבבים עד איחוד מלא. 5 מגלגלים מהתערובת 24 כדורים ומסדרים בתבניות באופן מרווח (העוגיות ישתטחו באפייה). 6 אופים כ-15 דקות, או עד הזהבה. מצננים ומאחסנים (או זוללים). לבלוג של עדי - עדיקוש ![]() ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כשבוע. ![]() | ![]() |