1 הבצק: לשים במיקסר במהירות בינונית את כל המרכיבים למעט החמאה והמלח. אחרי כדקה מוסיפים גם אותם וממשיכים ללוש כ-5 דקות במהירות גבוהה. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
2 מחלקים את הבצק לתבניות סיליקון אישיות (30 גרם בצק בכל אחת) ומתפיחים שוב.
3 אופים כ-17 דקות בחום של 170 מעלות, ומניחים לצינון בטמפרטורת החדר.
4 הסירופ: מחממים את מצרכי הסירופ בסיר עד לרתיחה. מכבים את האש וממתינים כ-10 דקות לקירור. משרים את הסברינות בסירופ כ-10 דקות מכל צד, או עד שרואים שהסברינה הכפילה את נפחה. מסדרים על מגש.
5 הקצפת: מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומלזפים רוזטות מעל הסברינות.
6 מקשטים בדובדבנים ומגישים.
המתכון באדיבות קפולסקי, שדרות ביאליק 40, רמת השרון. 03-6287358