מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לסוכות

סברינה של קפולסקי

כשביקשנו מקפולסקי את המתכון לסברינה האלמותית שלהם, לא באמת חשבנו שהם ייתנו לנו אותו. ונחשו מה קרה אז

|קפולסקי| פורסם15:07
קפולסקי סברינה הוד השרון  (צילום: אנטולי מיכאלו לסוכנות המטבחון, יחסי ציבור)
צילום: אנטולי מיכאלו לסוכנות המטבחון, יחסי ציבור

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 450 גרם קמח
  • 25 גרם שמרים
  • רבע כוס חלב
  • 4 ביצים
  • 100 גרם סוכר
  • 110 גרם חמאה מומסת
  • קורט מלח

לסירופ:

  • 1.2 ליטר מים
  • 400 גרם סוכר
  • 15 גרם תמצית רום
  • 5 גרם מחית וניל

לקצפת:

  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 10 גרם פודינג וניל

לקישוט:

  • דובדבנים

אופן ההכנה:

1הבצק: לשים במיקסר במהירות בינונית את כל המרכיבים למעט החמאה והמלח. אחרי כדקה מוסיפים גם אותם וממשיכים ללוש כ-5 דקות במהירות גבוהה. מכסים את הקערה ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.

2מחלקים את הבצק לתבניות סיליקון אישיות (30 גרם בצק בכל אחת) ומתפיחים שוב.

3אופים כ-17 דקות בחום של 170 מעלות, ומניחים לצינון בטמפרטורת החדר.

4הסירופ: מחממים את מצרכי הסירופ בסיר עד לרתיחה. מכבים את האש וממתינים כ-10 דקות לקירור. משרים את הסברינות בסירופ כ-10 דקות מכל צד, או עד שרואים שהסברינה הכפילה את נפחה. מסדרים על מגש.

5הקצפת: מקציפים את כל המרכיבים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן ומלזפים רוזטות מעל הסברינות.

6מקשטים בדובדבנים ומגישים.

המתכון באדיבות קפולסקי, שדרות ביאליק 40, רמת השרון. 03-6287358

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il