המצרכים :
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה. 2 מוסיפים לקערה קוטג', ביצים, מוצרלה, מלח ופלפל ומערבבים. 3 מרפדים תבנית בנייר אפייה. פשטידת פסטה וטונה. ככה זה נראה מבפנים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 מניחים צ'אנקים של טונה על התבנית, שופכים מעליהם חצי מכמות הפסטה, מפזרים שוב את כל יתר הצ'אנקים של הטונה, ומכסים בשכבה אחרונה של כל הפסטה שנותרה. 5 מכניסים לתנור ואופים כחצי שעה, עד שהפשטידה מתחילה להזהיב מלמעלה. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel פשטידת פסטה וטונה בתוך התבנית | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |