מיני קיש תרד וכרשה דיאטטי עם תחתית פטנטמתכון שמתחיל בפטנט של קלתית עשויה מלחם קל, ממשיך עם ריקוטה עשירה בטעם ודלה בשומן, ובתוך כל זה משתלבים גם תרד וכרשה והגשה מתוקה של קישים אישיים. אם חושבים על הקלוריות ביחס לטעם - מדובר ברווח בטוח
אורלי פלאי-ברונשטיין
| מחלבות גד
| פורסם 10/05/15 10:23
צילום: דן לב, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):לבסיס:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 קורצים מהפרוסות עיגולים בקוטר 6-5 ס"מ, מורחים אותם בחמאה או מברישים בשמן זית ומניחים בשקעים של תבנית מאפינס, כשהצד המרוח כלפי מטה. 3 מכינים את המלית: מחממים מחבת טפלון עם מעט חמאה ו-2 כפות מים ומאדים את הכרשה על להבה נמוכה 10 דקות תוך כדי ערבוב, במידת הצורך מוסיפים עוד כף-שתיים מים כדי למנוע חריכה. מכבים את האש, מוסיפים את עלי התרד ומערבבים. החום יגרום להם להתרכך. מצננים. 4 מערבבים ריקוטה, ביצה ופקורינו בקערה. מוסיפים את תערובת התרד ומערבבים. 5 ממלאים, אופים ומגישים: ממלאים את השקעים במלית התרד והגבינות. אופים כ-15 דקות או עד שהפשטידות אפויות וזהובות. מוציאים מהתבנית ומגישים מיד. סטיילינג: עמית פרבר ספרו לנו עם מי אתם עושים את הגד, ותוכלו לזכות בחופשה חלומית! |