1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 מערבבים בקערה קוטג', יוגורט וחלב. מפוררים פנימה את הפטה ומערבבים.
3 מוסיפים ביצים וטורפים היטב. מוסיפים מלח ופלפל שחור ומחצית מהגבינה הצהובה ומערבבים.
4 מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים למניעת גושים. מוסיפים את התירס ומערבבים.
5 משמנים תבנית בספריי שמן או מעט שמן זית ומעבירים את הבלילה פנימה. מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינה המגוררת.
6 אופים 40-50 דקות, עד שהפשטידה זהובה למראה. פורסים ומגישים חם.
לא חייבים לערב עיזים בתהליך | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
רוצים להקפיא? גם אפשר | צילום:
קרן אגם, mako אוכל
** הפשטידה תישמר כשהיא עטופה היטב במקרר עד ארבעה ימים.
** אפשר להקפיא את הפשטידה ולחמם ישר מהמקפיא.