פשטידת פסטה בלי בישול מקדיםזוכרים את שיגעון הפסטה בסיר אחד? אז קבלו את גרסת הפשטידה: את מאפה הפסטה המהמם הזה מכינים בלי לבשל את הפסטה קודם, ואפילו בלי ללכלך קערה בשביל הרוטב. כשאנחנו עצלנים - אז עד הסוף! (ואנחנו גאים בזה)![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מסדרים את הספגטי בתבנית שמתאימה לתנור, ושופכים את כל שאר המרכיבים למעט הגבינות. מערבבים בזהירות. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? ![]() 3 מפזרים את המוצרלה ואופים ללא כיסוי 50-60 דקות. 4 מגררים פרמזן ומגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() | ![]() |