המצרכים :
לפיזור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 סוחטים את הקישואים המגוררים מנוזלים ומעבירים לקערה (אחרי סינון אמורה להישאר כמות של כוס קישואים מגוררים מלאה). 3 מוסיפים את הביצה, הקמח, הגבינה והתבלינים ומערבבים היטב. פיצה פשטידה - לפני האפייה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 משטחים את התערובת בצורת מלבן על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים לחצי אפייה של כ-10 דקות בתנור, עד שהיא משתזפת יפה. 5 מוציאים מהתנור, מפזרים את הגבינה ועשבי התיבול ומחזירים לאפייה עד הזהבה (עוד 10 דקות לכל היותר). * אפשר להחליף את הקישואים בכל ירק שרוצים: בטטה, גזר, תפוח אדמה, כרובית, ברוקולי ועוד. פיצה פשטידה - פרוסה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |