1 מתחילים עם העוף: מערבבים את הסויה, הקורנפלור והחלבון, מוסיפים את חזה העוף, מערבבים ומשהים רבע שעה.
2 מחממים ווק עם 2 כפות שמן. מוסיפים את השום, הג'ינג'ר, הפלפל החריף והחלק הלבן של הבצל הירוק לטיגון של דקה. מוסיפים את חזה העוף ומטגנים דקה-שתיים יחד. מוציאים לכלי, ומחממים שנית את הווק עם יתרת השמן.
3 מקפיצים את האורז הקר דקה-שתיים, מחזירים את תכולת הווק שרוקנו ומוסיפים גזר, כרוב, נבטים ובצל ירוק. מערבבים ויוצרים גומה במרכז.
4 מוסיפים את הביצים. כשהן מתחילות להתייצב מערבבים ומתבלים ברוטב דגים או סויה ושמן שומשום. מערבבים היטב, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים.