חיתוכיות ריבה וקוקוס שאי אפשר לעמוד בפניהןהחיתוכיות האלה כל כך מזכירות לנו את הילדות שלנו, שאיך שראינו אותן תפסה אותנו כמיהה עזה ובלתי נשלטת לתבנית כזו אצלנו על השיש. אז מה אתם חושבים שעשינו? יצא אש!![]()
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :לתחתית בצק פריך:
לשכבת הריבה:
למרנג קוקוס:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי. 2 מכינים תחתית בצק פריך: מערבבים במיקסר עם וו גיטרה קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, חלמונים וחמאה קרה עד לקבלת בצק דביק ואחיד. 3 מעבירים את הבצק לתבנית 25*35 ס"מ מרופדת בנייר אפייה ומשטחים בעזרת פלטה קטנה לשכבה אחידה. 4 מורחים ריבה על הבצק באופן שווה. 5 מכינים מרנג: מתחילים להקציף במיקסר את החלבונים. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד איחוד. מוסיפים את הקוקוס ומקפלים לקבלת מרנג אחיד. 6 משטחים את המרנג בעדינות רבה על שכבת הריבה לקבלת שכבה אחידה. 7 אופים 45-50 דקות, או עד שהמרנג כולו מזהיב. 8 מוציאים מהתנור ומניחים לצינון של לפחות שעתיים. ![]() לבלוג של עדי - עדיקוש ** החיתוכיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים. ![]() | ![]() |