המצרכים :
לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה. מגלגלים לכדורים. 2 ממלאים את סלסילות הפסטה בכדורי הבשר. 3 מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר שטוח, מוסיפים את הבצל והשום ומאדים מעט. קציצות וסלסילות פסטה - לפני הבישול | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מוסיפים את העגבניות, הרסק, המים והבזיליקום, מתבלים ומביאים לרתיחה. 5 מסדרים את הטליאטלה הממולאים בסיר. הרוטב אמור להגיע עד לשלושת רבעי מגובהם – אם זה לא קורה מוסיפים מים רותחים. 6 מורידים להבה לבינונית, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה. מדי פעם בודקים את הסיר, ומוסיפים מים רותחים אם צריך. 7 מגישים מיד. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |