קציצות וסלסילות פסטה בסיר אחדהאם לא לזה כיוון הטבע, כשיצר את הטליאטלה (התעשייתית, אל תתקטננו) בצורת סלסילה שרק מחכה לקלוט מילוי בשרי? ברור שלזה. רון יוחננוב עם מתכון שהולך להגניב לילדים שלכם את השכל![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה. מגלגלים לכדורים. 2 ממלאים את סלסילות הפסטה בכדורי הבשר. 3 מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר שטוח, מוסיפים את הבצל והשום ומאדים מעט. ![]() 4 מוסיפים את העגבניות, הרסק, המים והבזיליקום, מתבלים ומביאים לרתיחה. 5 מסדרים את הטליאטלה הממולאים בסיר. הרוטב אמור להגיע עד לשלושת רבעי מגובהם – אם זה לא קורה מוסיפים מים רותחים. 6 מורידים להבה לבינונית, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה. מדי פעם בודקים את הסיר, ומוסיפים מים רותחים אם צריך. 7 מגישים מיד. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() | ![]() |