1 מחממים תנור ל-160 מעלות.
2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הביצים, הסוכר, הקמח ואבקת האפייה, עד שמתקבלת משחה חלקה.
3 מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט.
4 מעבירים את כל המסה לתבנית ואופים 40 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
5 חותכים את העוגה לפרוסות דקות של חצי ס"מ, ומסדרים בשכבה אחת על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה.
6 אופים (עדיין בחום של 160 מעלות) כ-10 דקות, עד שהעוגיות זהובות.
7 מורידים את חום התנור ל-100 מעלות וממשיכים לאפות-לייבש עד שהעוגיות נהיות פריכות, בערך 20 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה