1 טוחנים במעבד מזון את התירס ותפוחי האדמה, מוסיפים את הביצה ומעבדים כמה שניות נוספות.
2 מעבירים את התערובת לקערה בינונית ומוסיפים את יתר המרכיבים. מערבבים היטב.
3 מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה משומן קלות ומחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
4 מכינים קערה עם פירורי הלחם והתבלינים. בידיים רטובות יוצרים כדורים, טובלים, מצפים בפירורי הלחם ומניחים בתבנית (הבלילה די רכה ולא קל להתעסק איתה, אבל היא מתייצבת באפייה).
5 אופים כ-15 דקות עד שמזהיב, הופכים ואופים 5 דקות נוספות.
* אם רוצים להכין לביבות תירס מהבלילה, ניתן להוסיף גביע של קוטג' (ולא לצפות בפירורי לחם) ואז ליצוק עם כף על נייר האפייה במרווחים בין לביבה ללביבה. יוצא טעים מאוד. אפשר להכין חצי ככה וחצי ככה (ואז כמובן להוסיף רק חצי גביע של קוטג').
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!