המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 טוחנים כוס אחת של גרגירי תירס. 2 מערבבים בקערה את התירס הטחון עם שאר המצרכים, ומעבירים למקרר לחצי שעה. 3 מעבירים את פירורי הלחם לצלחת עמוקה. 4 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ומרססים בספריי שמן. מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 לוקחים כף נדיבה מהתערובת ויוצרים צורת אצבע (או איזו צורה שרוצים). טובלים משני הצדדים בפירורי לחם לאפייה ומניחים על התבנית. חוזרים על הפעולה עם כל כמות התערובת. 6 מתיזים ספריי שמן על החטיפים. 7 אופים כ-30 דקות, עד שהחטיפים מזהיבים וקראנצ'יים. מגישים עם קטשופ או כל מטבל אחר. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל |