המצרכים :ל-25 יחידות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מכניסים למעבד מזון חצי מכמות התירס וטוחנים. 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית (כולל יתר התירס) ומשאירים למנוחה של כחצי שעה. 3 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה. 4 מערבבים בקערה קטנה פירורי לחם ושומשום. 5 יוצרים כדורים מהתערובת, ומשטחים אותם מעט. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? נגיסי תירס | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל6 טובלים כל נגיס בפירורי לחם היטב מכל הכיוונים ומניחים בתבנית. 7 מזלפים מלמעלה שמן זית ואופים כ-20 דקות עד להזהבה. |