המצרכים :ל-6 יחידות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 משמנים היטב תבנית מאפינס, ושמים בכל שקע ירקות וגבינות (או כל שילוב שתבחרו) בגובה התבנית. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 טורפים בקערה את הביצים עם המלח והפלפל שחור (אם רוצים, אפשר להוסיף לבלילה מעט שמנת מתוקה). 4 יוצקים לכל שקע את הבלילה עד שממלאים אותו. ![]() 5 מכניסים לתנור ואופים 20 דקות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ![]() 6 מגישים חם. בתיאבון! ![]() | ![]() |