1 מכינים בשמל: ממיסים חמאה בסיר קטן ומוסיפים את הקמח. מערבבים ליצירת רביכה.
2 מוסיפים את החלב והתבלינים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לקבלת מרקם חלק וסמיך.
3 מוסיפים את הצ'דר (ואם רוצים שום) ומערבבים היטב. מורידים מהכיריים ומצננים 5 דקות. מוסיפים את היוגורט ומערבבים למרקם קרמי.
4 מעבירים את הפסטה לתבנית משומנת ויוצקים עליה את הרוטב. מערבבים היטב לכיסוי וציפוי מושלמים של הפסטה.
5 מערבבים פירורי לחם עם פפריקה ומפזרים על הפסטה.
6 אופים רבע שעה עד 20 דקות, או עד שהפירורים פריכים וזהובים.