המצרכים :ל-20 קציצות:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הבטטה עד להתרככות ומועכים אותה. 2 טוחנים ביחד את העוף עם הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה ומעבירים לקערה. 3 מערבבים את תערובת העוף עם הבטטה והתבלינים. 4 מחממים מעט שמין זית בסיר רחב, יוצרים קציצות ומניחים בסיר. מטגנים כמה דקות עד שהקציצות מתחילות להזהיב, הופכים לצידן השני ומטגנים עד להזהבה. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel 5 אם רוצים - מכינים גם רוטב: מוסיפים לסיר 2 כפות רסק עגבניות, פפריקה מלח, פלפל ומעט שמן זית. מוסיפים 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות. |