עוגת גזר עם לוטוס, דבש ופקאןיש עוגות שמכילות את הטוב מכל העולמות: גם מתוקות ונימוחות, גם קלות במיוחד להכנה וגם עוזרות לכם לסיים את הדבש שקניתם לראש השנה. עוגה שמתלבשת נפלא על סוף עונת החגים
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :מרכיבים (2 תבניות אינגליש קייק):
אופן ההכנה:1 במעבד מזון מרסקים את הגזרים לפירורים גדולים ושומרים בצד. 2 מקציפים ביצים, סוכר, מלח ווניל לקצף בהיר ותפוח. מוסיפים בהדרגה שמנת ודבש תוך כדי הקצפה. עוצרים, מוסיפים ממרח לוטוס ומקציפים עד שהבלילה אחידה. 3 מערבבים את האגוזים הקצוצים עם הקמח ואבקת האפייה ומוסיפים לבלילה. מערבבים עד שהקמח נבלע בתערובת. מוסיפים את הגזר המרוסק ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. 4 מחממים תנור ל-170 מעלות. יוצקים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק. אופים כ-30 דקות עד שהקיסם שננעץ יוצא נקי. >> היכנסו למתחם לוטוס למתכונים נוספים >> בפעם הקודמת הכנו קאפקייקס חגיגיים |