המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מסירים את הקצוות מהשעועית הירוקה הטרייה. 2 מחממים הרבה מים בסיר גדול. כשהם רותחים, מוסיפים מלח בנדיבות, מוסיפים את הפסטה והשעועית הטרייה ומבשלים על פי הוראות היצרן. אם משתמשים בשעועית קפואה, מוסיפים אותה לסיר 4-5 דקות לפני סיום בישול הפסטה. 3 מסננים את הפסטה והשעועית אל תוך מסננת גדולה ושוטפים אותן במים קרים. 4 מערבבים בקערה גדולה 4 כפות שמן זית עם חומץ, מלח ופלפל. 5 מעבירים את הפסטה והשעועית המסוננות אל הקערה. חוצים את עגבניות השרי ומוסיפים אותן וגם את תכולת שתי קופסאות הטונה והזיתים. 6 מערבבים מעט ומוסיפים מעל את הביצים הקשות. * אם רוצים, אפשר להוסיף לסלט גם 4 תפוחי אדמה קטנים, אותם מבשלים ביחד עם הפסטה והשעועית. כמו כן, אפשר להוסיף גם פרוסות דקות של בצל סגול בינוני אחד. >> כללי יסוד במטבח הצרפתי>> מאסטר שף: המתכון לאתגר האלסקה בומב |