סהרוני חמאה ושקדיםאפשר להתחיל איתן את הצום, אפשר לסיים איתן את הצום ואפשר ליהנות מהן בכל אחד מ-363 הימים האחרים בשנה. קערה אחת, 10 דקות עבודה ועוד 10 בתנור, זה הכל |
המצרכים :לכ-25 סהרונים:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מערבבים את כל המרכיבים לקבלת בצק נוח לעבודה, אפשר בידיים או במיקסר עם וו גיטרה. אם הבצק דביק מדי מוסיפים מעט קמח. 3 תולשים מהבצק חתיכות קטנות ויוצרים מהן מעין נקניקים. מקפלים כל נקניק לצורת פרסה ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה. 4 אופים את הסהרונים 10-12 דקות. שימו לב שהם נשארים רכים ולבנים, הם יתקשו רק אחרי הצינון. 5 מפזרים אבקת סוכר. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה סהרונים. אל תתפתו לאפות אותן יותר מדי | צילום: יעל קצב, mako אוכל סהרוני חמאה ושקדים | צילום: יעל קצב, mako אוכל** הסהרונים יישמרו שבוע בקופסה אטומה. |