המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את הקמחים בקערה גדולה ויוצרים גומה במרכז. 2 שופכים פנימה את הביצים והחלמונים ומתחילים לערבב בכף עץ. במהלך הערבוב ייווצרו גושים, וייתכן שתרגישו שהבצק יבש מדי, אבל אל דאגה – הלחות של הביצים תפתור את הבעיה. 3 לשים את הבצק 3-5 דקות, עד שהוא חלק ומבריק, ומניחים לחצי שעה במקרר. 4 מקמחים משטח עבודה בקמח טפיוקה ומרדדים את הבצק לעלה דק ככל האפשר. 5 חותכים את הבצק המרודד לרצועות באורך 5 ס"מ (הכי קל בעזרת גלגלת), ובינתיים מביאים לרתיחה סיר של מי מלח. 6 מבשלים את הפסטה 3-5 דקות, עד שהיא צפה, ומעבירים לרוטב. * במקום 2 ביצים ועוד 2 חלמונים אפשר להשתמש ב-3 ביצים. * את הפסטה הזו לא ניתן להכין מראש ואז לייבש ולאחסן, כי היא תישבר. מכינים ומיד אוכלים. * רון יוחננוב הוא בעל קבוצת הפייסבוק מבשלים ואופים עם רון יוחננוב. |