המצרכים :
אופן ההכנה:1 מסננים את החומוס מהנוזלים ושומרים אותם בצד. 2 מכניסים לבלנדר את גרגירי החומוס, מוסיפים חצי כוס מהנוזל ששמרנו בצד ואת הטחינה הגולמית וטוחנים למחית חלקה במשך כדקה. * אם החומוס יוצא דליל מדי - מוסיפים עוד כפית טחינה גולמית וטוחנים שוב, ואם הוא סמיך מדי - מוסיפים עוד קצת מהמים של החומוס וטוחנים. בקרו בבלוג של שרית - Misspetel חומוס ביתי בשני מרכיבים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל* אפשר לחמם את החומוס ביחד עם המים במיקרו כדקה לפני הטחינה לקבלת חומוס חם וטעים. |