1 מבשלים את הארטישוק הירושלמי במים שעה עד שעה וחצי, עד שהוא מתרכך. מסננים.
2 טוחנים את מרכיבי הקרם במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים למקרר עד השימוש.
3 מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד הזהבה.
4 מוסיפים את הארטישוק הירושלמי ומקפיצים יחד במשך 2-3 דקות.
5 מוסיפים את האפונה, מערבבים קלות ומורידים מהאש.
6 ההגשה: מורחים את קרם הגבינה על צלחת הגשה גדולה. מסדרים מעל את הארטישוק עם האפונה והפטריות ומפזרים את העלים הטריים. מתבלים במלח ומזלפים שמן זית.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה