אורז עם אפונה, גזר וטונהמנה צבעונית, עשירה וטעימה שמכינים בקלי קלות. יכולה להוות תוספת מקורית למנה עיקרית וגם מנה בפני עצמה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל כ-5 דקות, מוסיפים את האורז ומטגנים כ-3 דקות נוספות על אש קטנה. 2 מוסיפים את השום, האפונה והגזר, התבלינים והטונה ומערבבים. 3 מוסיפים את המים החמים, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנה כ-18 דקות. 4 מכבים את האש ומשאירים מכוסה 10 דקות נוספות. 5 בעזרת מזלג מערבבים את האורז ומגישים. ספרו לנו על מנת הטונה האהובה עליכם, ואולי תוכלו לזכות בפרס >> בשבוע שעבר הכנו בלינצ'ס סלמון ופטריות>> מתוקים שלי: אלפחורס לפי הספר |