
עוגת גבינה ושוקולד לבן מפורקתתחתית שוקולדית חמאתית, עליה קרם גבינה מתוק ולמעלה תותים מתוקים-חמצמצים. התוצאה: קינוח אישי מפנק ויפהפה שמשלב מרקמים וטעמים בצורה המושלמתשי-לי ליפא|מחלבות גד| פורסם16/05/1807:00 ![]() צילום: דניאל לילה , מחלבות גד |
המצרכים (8 מנות):לפירורים:
לקרם הגבינה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את פירורי העוגיות: טוחנים במעבד מזון את הביסקוויטים בפולסים עד לקבלת פירורים גסים. מוסיפים את החמאה מומסת ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה (אפשר גם למשך הלילה). 2מכינים את קרם הגבינה: ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים חמים (בן מארי), מוסיפים את גבינת השמנת וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. 3מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה ומקפלים אותה לתערובת הגבינה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכמה שעות (שוב, אפשרי גם למשך הלילה). כשעה לפני ההגשה מעבירים למקפיא. 4את השלב הזה מבצעים סמוך להגשה - מכינים את התותים: מערבבים תותים וסוכר בקערה ומשהים כ-15 דקות עד שהתותים מתחילים להגיר מיץ. >> לחוברת המתכונים המלאה של גד 5להגשת הקינוח: מניחים 3-2 כפות מתערובת העוגיות על כל צלחת, מניחים לצדן כף גדושה של קרם גבינה קפוא למחצה, מפזרים מעל תותים עם מעט מהמיץ וזוללים בהנאה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |