המקרונים:
1 מורידים לפטריות את הראש וחותכים בצורה סימטרית.
2 מערבבים בקערה את הגבינות: את גבינת העזים מועכים, את הקשקבל מגרדים, ובעזרת מזלג מועכים את התערובת ומערבבים.
3 מטגנים את הבצל, ומערבבים בקערה עם הסילאן.
4 קולים את השומשום והשומשום השחור במחבת.
5 מוסיפים לתערובת הגבינות את אגוזי הקשיו, הפרג, השומשום שקלינו ואת תערובת הבצל היבש והסילאן.
6 בעזרת כפית ממלאים את הפטריות בתערובת הגבינות.
החציל:
1 חוצים את החצילים לאורכם, ומטגנים בהרבה שמן עד שהם שזופים כהוגן (החציל צריך לטבוע בשמן). מוציאים לצלחת עם נייר סופג.
2 מערבבים בקערה את הטריאקי, הסילאן, הטחינה הגולמית וחמאת הבוטנים.
3 מורחים את הרוטב על החצילים בנדיבות.
4 מפזרים מעל שומשום ושומשום שחור.
הסלט:
1 קוצצים את כל הירוקים גס.
2 מכניסים את הפקאנים הסיניים לשקית ומרסקים.
3 מערבבים את העלים הירוקים עם הפקאנים וגרעיני החמנייה.
4 מתבלים בבלסמי, מלח, פלפל, מעט שמן זית, מיץ מלימון טרי וסילאן.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות