עוד מתכונים לשבועות
1 מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור (ליצירת סביבה עשירה באדים).
2 בקערה גדולה טורפים גבינה וסוכר ומניחים בצד ל-5 דקות עד שהסוכר נמס. טורפים פנימה (לא מקציפים!) ביצים.
3 מעבירים כשליש מהתערובת לקערה קטנה יותר. מוסיפים (לקערה הקטנה) אינסטנט פודינג, קמח וקורנפלור. טורפים היטב עד שכל הגושים נעלמים. מחזירים את התערובת מהקערה הקטנה לגדולה ומערבבים. מערבבים פנימה צימוקים, אם רוצים.
4 מוזגים את תערובת הגבינה לתבנית מלבנית גדולה ומשומנת (27X33 ס”מ) ואופים כשעה ורבע, עד שהעוגה תפוחה בשוליים ויציבה כמעט לגמרי (מעט רוטטת כשמזיזים את התבנית). העוגה אמורה להישאר בהירה (רק מתחילה להזהיב).
5 מצננים מעט עד שהעוגה חוזרת לנפחה המקורי ומתייצבת מספיק כדי לאפשר חיתוך (בין 10 דקות לחצי שעה, לפי הסבלנות שלכם).
6 פורסים לריבועים, מקשטים במייפל ומגישים בתבנית לשולחן (ממש כמו בבית מלון). שומרים במקרר ומגישים מחומם (חובה, אחרת היא הרבה הרבה פחות טעימה). אפשר לחמם כל פרוסה בנפרד במיקרוגל, או את העוגה כולה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (עם תבנית מים רותחים בתחתית, למניעת התייבשות).
* המתכון פורסם לראשונה ב-2013