לחמניות הפתעהלחמניות ביס במילוי תערובת עשירה של גבינות. שוברים ביצה מלמעלה ומקבלים מאפי ביס יפהפיים
| על השולחן
| פורסם 25/04/13 21:44
![]()
צילום: על השולחן
|
המצרכים (10 מנות):
למלית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 חותכים את הכיפות של הלחמניות ומרוקנים את תוכנן. 3 מערבבים בקערית חמאה מומסת, שום ומעט מלח ופלפל. מורחים את הלחמניות בתערובת מבפנים ומבחוץ. 4 אופים את הלחמניות כ-3 דקות או עד שהשוליים החתוכים מזהיבים מעט. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. משאירים את התנור דולק. 5 מערבבים גבינת פטה, גבינת קשקבל וגבינת צ'דר עם עשבי תיבול וצנוברים. מוסיפים את שאריות החמאה המומסת, אם נותרו, ומערבבים. 6 ממלאים את הלחמניות בתערובת הגבינות ומשאירים גומה מלמעלה. שוברים ביצה ויוצקים אותה פנימה. מזלפים מעט שמן זית ומפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת. 7 אופים כ-7-6 דקות עד שהביצה עשויה לפי המידה הרצויה ומגישים מיד. * אפשר לוותר על הביצה. במקרה כזה ממלאים את הלחמניות בגבינות עד למעלה ואופים באותו אופן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |