1 מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית קאפקייקס במנז'טים (עטרות נייר). אפשרות נוספת היא להכין את העוגות בתבניות אישיות חד פעמיות, כמו בתמונה.
2 מכינים את הבסיס: מערבבים פירורי ביסקוויטים עם חמאה מומסת לתערובת אחידה. מניחים כף של פירורים בכל מנז'ט ומהדקים היטב (אפשר באמצעות תחתית של כוס). מקפיאים 15 דקות.
מערבבים את הביסקוויטים והחמאה | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
מעבירים למנז'טים | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
3 מכינים את המלית ואופים: שמים את חומרי המלית למעט הריבה בקערה גדולה ומערבבים בעזרת מטרפה לתערובת חלקה. יוצקים את המלית על הבסיסים עד 3/4 גובה כל מנז'ט.
מערבבים את חומרי הבלילה | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
עדיין לא מספיק חלק | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
זהו. הבלילה מוכנה | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
הבלילה כבר במנז'טים | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
4 מערבבים ריבה בקערית ומטפטפים ממנה בעזרת כפית 5-4 נקודות על תערובת הגבינה בכל עוגה. יוצרים מערבולות של ריבה וגבינה בעזרת קיסם או סכין.
מערבבים קצת את הריבה | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
מטפטפים מעט מהריבה | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
ויוצרים מערבולת | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
והיידה לתנור | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
5 אופים 20-18 דקות עד שהעוגות יציבות. מצננים.
_OBJ
6 שומרים במקרר עד ההגשה.