1 להכנת הקלתית: טוחנים את עוגיות החמאה עם המרגרינה המומסת עד לקבלת עיסה אחידה אותה מניחים בתחתית התבנית.
2 מערבבים במיקסר את כל חומרי המלית עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על הקלתית, אופים בתנור כעשרים דקות ב-150 מעלות. מוציאים אחרי 20 דקות, אפילו שזה נראה עדיין רך, זה צריך להיות בהיר, וממילא במקרר זה מתקשה.
3 להכנת הציפוי: מערבבים את כף הסוכר יחד עם השמנת החמוצה ומורחים על הטארט, אפילו שהוא עדיין חם. מכניסים שוב לתנור לעוד 5 דקות כדי שהציפוי יתייצב.
4 מוציאים מהתנור, מחכים שיתקרר לטמפ' החדר, ואז מכניסים למקרר.
5 מומלץ לאכול בטמפ' החדר.
אפשרויות לעיטור: אפשר להוסיף תותים, פרוסות שוקולד לבן, שבבי עוגיות ועוד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> לכל המתכונים לשבועות