עוגת גבינה אוראועוגת גבינה אוראו היא אחת מעוגות הגבינה הכי קלות שיש, בשילוב עם העוגיות האהובות. והטעם? מיליון דולר
חן שוקרון
| טרה
| פורסם 12/05/11 15:08
|
המצרכים (6 מנות):ל-6 רינגים, או תבנית 24 אחת:
לבלילה:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מרפדים את הדפנות הפנימיות של הרינגים בשקף לאפייה. מניחים על תבנית קטנה. 2 טוחנים את העוגיות לפירורים דקים במעבד מזון. משטחים כ-2 כפות פירורים בכל רינג ומהדקים היטב (אם מכינים בתבנית אחת – מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת, משטחים ומהדקים). 3 ממיסים יחד במיקרוגל חמאה, שוקולד וחלב ומערבבים היטב. מצננים מעט. 4 במקביל מערבבים את הגבינה עם אבקת האינסטנט פודינג. 5 מאחדים בין התערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה. 7 מוסיפים את שברי העוגיות ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים את התערובת לרינגים (או לתבנית). מיישרים את פני עוגת האוראו, ומעבירים להקפאה למשך לילה. 8 לפני ההגשה מביאים את התבניות לטמפ' החדר, ולאחר כמה דקות מסירים את הרינגים ואת השקף. 9 מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר, מעבירים לשק זילוף עם פייה בצורת כוכב ומעטרים את העוגות. מוסיפים עוגיות מיני אוראו אם רוצים - וזהו, עוגת גבינה אוראו מוכנה. * חן שוקרון היא בעלת הבלוג מתוקים שלי * כלי המטבח באדיבות ניופאן גורמה מנדרין, יבואנית קיצ'נאייד אקססוריס הלבשה: סטייל ריבר |