בלינצ'ס במילויים מתוקיםבלינצ'ס מפנק מבית זוכת "מאסטר שף", אינה קראבצקי, שיגרום לחך שלכם לחייך!
צילום: בועז לביא, יחסי ציבור
|
המצרכים (20 מנות):מרכיבים לבלינצ'ס
מרכיבים לרוטב השוקולד
מרכיבים לרוטב הריבה
מרכיבים למילוי הערמונים
מרכיבים למילוי הגבינה
אופן ההכנה:הכנת הבלינצ'ס 1 מערבבים את המרכיבים לבלילה חלקה. 2. מטגנים במחבת משומנת במעט חמאה. הכנת רוטב השוקולד 1 ממיסים את השוקולד עם השמנת בקלחת ומחכים שיתמזגו. הכנת רוטב הריבה 1 סוחטים את הלימון. 2. מערבבים את התותים עם הסוכר ונותנים להם לנוח ולהגיר נוזלים. 3. מוסיפים את הלימון ומביאים לרתיחה. 4. מבשלים כמה דקות. הכנת מילוי הערמונים 1 מבשלים את הערמונים על אש קטנה כחצי שעה עד לריכוך. 2. מצננים. 3. טוחנים במערבל מזון ומקררים. 4. מקציפים במקצף ידני חצי מיכל שמנת. 5. מערבבים יחד כשהערמונים קרים. הכנת מילוי הגבינה 1 מערבבים היטב את כל המרכיבים הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> לכל המתכונים לשבועות |