פסטה בקרם זוקיני ובזיליקוםפסטה ברוטב קטיפתי וטעים, שאין בו טיפת שמנת — רק מעט חמאה, פרמזן וגבינה בולגרית בהגשה
אורלי פלאי-ברונשטיין
| תנובה
| פורסם 10/04/13 13:34
![]()
צילום: דניאל לילה, תנובה
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים חמאה יחד עם שיני שום במחבת עמוקה עם מכסה תואם. מוסיפים את הזוקיני ומאדים על להבה נמוכה-בינונית במשך 15 דקות עד שהם רכים מאוד. מתבלים במלח ופלפל. 2 בינתיים מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. 3 מעבירים את תכולת המחבת למעבד מזון או לבלנדר. מוסיפים בזיליקום ופרמזן ומרסקים למרקם חלק. מוסיפים מצקת ממי הבישול של הפסטה לקבלת מרקם של רוטב דליל יחסית. טועמים ומתקנים תיבול. 4 מחזירים את הרוטב למחבת, מוסיפים את הפסטה ומערבבים כדקה על להבה נמוכה למיזוג הטעמים. 5 מפזרים גבינה בולגרית, מקשטים בבזיליקום ומגישים מייד. * אפשר גם להכין מרק: מוסיפים לרוטב 3-2 כוסות חלב או שמנת לבישול (תלוי במרקם הרצוי) ומחממים יחד לסף רתיחה.
המתכון מתוך חוברת המתכונים של תנובה לשבועות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |